Skip to main content

Toimii aivan kuten tonnikala tutuissa resepteissä. Hailia Pikkukalanyhtö paistuu tarvittaessa myös kivan rapeaksi. Kastikkeissa se säilyttää mainiosti mehevyytensä.

Ainesosaluettelo

Suomalainen MSC-sertifioitu perattu SILAKKA (Clupea harengus membras) pyydetty troolilla Pohjanlahdelta 85 %, gluteeniton täysjyväKAURA (Suomi), perunatärkkelys (Suomi), palsternakka, jodioitu suola, sitruskuitu, rypsiöljy, paprikauute. Lisättyä suolaa 0,7 %.

LAKTOOSITON,  MAIDOTON, GLUTEENITON,  RUNSASPROTEIININEN

Ravintosisältö

Ravintosisältö / 100g
Energia641 kJ / 153 kcal
Rasvaa6,0 g
josta tyydyttyneitä1,5 g
Hiilihydraatteja9,2 g
josta sokereita0,3 g
Proteiinia15 g
Suolaa0,84 g
Ravintokuitua1,2 g

Sopivan kokoinen suikale lempeää kalanmakua ja suuhun sopivaa rakennetta, joka pitää muotonsa niin uunissa kuin vaikka keitossa hautuneena.

Ainesosaluettelo

Suomalainen MSC-sertifioitu perattu SILAKKA (Clupea harengus membras) pyydetty troolilla Pohjanlahdelta 85 %, gluteeniton täysjyväKAURA (Suomi), perunatärkkelys (Suomi), palsternakka, jodioitu suola, sitruskuitu, rypsiöljy, paprikauute. Lisättyä suolaa 0,7 %.

LAKTOOSITON,  MAIDOTON, GLUTEENITON,  RUNSASPROTEIININEN

Ravintosisältö

Ravintosisältö / 100g
Energia641 kJ / 153 kcal
Rasvaa6,0 g
josta tyydyttyneitä1,5 g
Hiilihydraatteja9,2 g
josta sokereita0,3 g
Proteiinia15 g
Suolaa0,84 g
Ravintokuitua1,2 g

Kotimainen kaura pyöristää kalan maun siten, että lopputulokseen tykästyvät nekin, jotka eivät tavallisesti niin kalasta perusta.

Tuotteet valmistuvat näppärästi ja tutusti vaikkapa paistaen, hauduttaen tai vuokaruoissa muhien.

Pikkukalatuotteilla on sydänmerkki niiden ollessa terveyden kannalta parempi valinta. Kalan terveellisten omega3-rasvahappojen ja vitamiinien lisäksi mukana tulevat kauran terveysvaikutukset.

Näissä kalaruoissa ei ruodot häiritse suutuntumaa.

Kotimaiset kalamme kalastetaan kantojen kestävyys huomioiden, mistä osoituksena niillä on MSC-sertifikaatti. Pikkukalatuotteilla voi korvata tuontikalat hyvillä mielin.

Villikaloista valmistettavien tuotteiden hiilijalanjälki on verrattain pieni muihin proteiinilähteisiin nähden. Villikalojen nostaminen parantaa vesistöjen tilaa, kun niiden mukana poistuu vesistöjä kuormittavia ravinteita.

Pohjanlahdelta tulevat silakkamme ovat MSC-sertifioituja, mikä on merkki vastuullisesta, kantojen kestävyys huomioivasta kalastuksesta.

Tuotteemme ovat sopivassa suhteessa Itämeren pikkukaloja (yli 80%) ja uuden ajan ruokateknologiaa. Tätä höystämme vielä kotimaisella kauralla, joka tuo makuun lempeyttä ja pyöreyttä.

Osaamisemme ansiosta tuotteissa voidaan käyttää niitä saaliina saatuja kaloja, jotka aiemmin ovat olleet liian pieniä ruokapöytiin ja päätyneet lähinnä rehuksi.

Fiksua kalaruokaa

Pikkukaloja on ensimmäisenä saatavilla keittiöiden ammattilaisille ravintoloihin ja ruokapalveluihin.

Tuotteita saa tulevaisuudessa myös ruokakaupoista. Annamme kuulua, kun näin tapahtuu.

Ruoan ammattilaisille

Ravitsemussuosituksissa kehotetaan syömään kalaa kahdesti viikossa kiitos terveellisten omega3-rasvahappojen, vitamiinien, kivennäisaineiden ja proteiinin. Pikkukalatuotteissa on mukana myös kauraa, jolla on omat taikansa muun muassa vatsan hyvinvointiin.