Skip to main content
Rekry

Tuotekehittäjä, Karkkila

By 20.10.2022No Comments

Haemme tuotekehittäjää Karkkilaan Hailian kasvun tueksi

Hailia Nordic Oy hakee tuotekehittäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolisessa tehtävässä pääset mukaan uudenlaisten kalaruokatuotteiden suunnitteluun ja tuotekehityksen ytimeen. Työ sisältää muun muassa reseptikehitystä, raaka-aineiden kartoitusta, tuotetestejä pilot- ja tuotantomittakaavassa, raportointia sekä tuotetietojen laadintaa. Toimit osana Hailian tiimiä ja läheisessä yhteistyössä tuotannon, myynnin ja markkinoinnin kanssa. Lisäksi työskentelet säännöllisesti myös kotimaisten ja ulkomaisten yhteistyötahojen ja sidosryhmien kanssa.

Tuoreet ajatukset ja fiksua tekemistä

Hailia Nordic Oy on vuonna 2021 toimintansa aloittanut pieni ja ketterä ruokateollisuusyritys, jonka ensimmäinen tehdas avautuu loppuvuodesta Karkkilaan. Hailian tehtävä on mahdollistaa kotimaisen kalan käyttöä kaikille, hyödyntäen uutta teknologiaa ja osaamista, minkä avulla nykyisin alihyödynnetyistä pikkukaloista voidaan tehokkaasti valmistaa maistuvia, helppokäyttöisiä ja terveellisiä ruokatuotteita. Ratkaisussa yhdistyvät hyödyt ihmisille, ympäristölle ja yhteiskunnalle.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK bio- ja elintarviketekniikka, Elintarviketieteiden kandidaatti/maisteri)
  • muutaman vuoden kokemusta elintarvikealan tuotekehitystyöstä
  • idearikkautta ja kykyä kehittää omaa sekä koko tiimin osaamista
  • hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa
  • oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta

Viihdyt nopeasti muuttuvassa ympäristössä ja haluat jatkuvasti haastaa itseäsi ja kehittyä ammattilaisena. Toimit järjestelmällisesti, myös aikapaineen alla. Lisäksi sinulla on ”business”-lähtöistä ajattelua ja ymmärrät erilaisten tuoteratkaisujen tuoman lisäarvon asiakkaalle ja innostut erilaisten ongelmien ratkaisusta.

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään kotimaisia tulevaisuuden kalaruokatuotteita
  • näköalapaikan voimakkaasti kasvavaan yritykseen, joka voi tarjota monenlaisia urapolkuja
  • huumorintajuiset ja mukavat työkaverit

Lisätietoa tehtävästä: Otto Kaukonen (otto.kaukonen@hailia.fi)

Jätä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si mahdollisimman nopeasti. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@hailia.fi

 

Hailia Nordic Oy

Hailia on fiksun ruokatuotannon mahdollistaja, joka palauttaa paikalliset, ekologisesti kestävät pikkukalat ihmisten ruokapöytiin. Hailia hyödyntää uutta, skaalautuvaa teknologiaa ja osaamista, jolla pikkukaloista voidaan tehokkaasti valmistaa maistuvia, helppokäyttöisiä ja terveellisiä tuotteita, joiden käyttö edistää ympäristön ja erityisesti vesistöjen tilaa. Hailian uniikki tuotekonsepti, ravintosuositusten mukaiset aidosti terveelliset raaka-aineet sekä teknologiaosaaminen luovat myös globaalia kasvupotentiaalia.