Skip to main content

Säg hejdå till tonfisken och välkomna i stället småfisken! Hailia Pulled Småfisk är ett smart och enkelt alternativ, och fungerar precis som tonfisk eller malet kött i bekanta recept.

Nu tillgängligt för storkök

Produkter

Ett litet kliv för mänskligheten, men ett stort steg för den inhemska hållbara småfisken!  Med småfiskstrimlorna ersätter du enkelt kött-, kyckling- eller andra strimlor i dina favoritrecept.

Nu tillgängligt för storkök

Produkter

För vår skull behöver man inte fånga mer fisk. Eftersom vi använder oss av den allra minsta fisken – den som tidigare varit för liten till storleken för att passa på matbordet och därför främst gått till djurfoder eller fiskmjöl – gör vi saker och ting lite smartare och effektivare.

Fram till idag landar endast 3 % av strömmingsfångsten på finländarnas matbord – här vill vi få till stånd en smart förändring.

Vi är mycket mer än bara våra småfiskprodukter. Vi har kunskapen till hands och besitter på teknologi, med vilken småfiskfångsten kan användas till att göra hållbara, nyttiga och smakrika fiskprodukter som är lätta att använda. Samma metod kan tillämpas även vad gäller annan underutnyttjad fisk runt om i världen.

Eftersom vi har know hown att kunna påverka, har vi även stora mål. Vi kastar loss mot de öppna stora haven, välkommen med!

Vill du hitta nya recept som överstiger dina kunders önskemål och förväntningar? Har vi kanske samma mål i sikte, att öka andelen klimatsmart inhemsk fisk på menyerna? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans jobbar för gemensamma mål!

Förhoppningsvis har du tålamod att vänta en stund. Snart kommer vi Hailias Småfiskprodukter också finnas i butiker nära dig. Till dess kan du höra med din lunchrestaurang eller skola, ifall de redan upptäckt Småfiskarna.

Följ oss på våra sociala kanaler eller skicka oss hälsningar!