Skip to main content

Hailian ytimessä on ainutlaatuinen tuotantoprosessi. Herkulliset raaka aineemme ovat vain lopputuote, jonka valmistusmenetelmä mahdollistaa. Teknologialla ja osaamisellamme onnistumme valmistamaan ruoaksi sellaisia pikkukaloja, joita ei aiemmin ole osattu hyödyntää elintarviketeollisuudessa.

Vastaavia hyödyntämättömiä pikkukalasaaliita ei tokikaan nouse vain Itämerestä, vaan vesistöistä ympäri maailman. Vaikuttavuutemme tuleekin ajan saatossa ensisijaisesti valmistusmenetelmän kaupallistamisesta ja vasta toissijaisesti Hailia pikkukalatuotteiden aikaansaamasta hyvästä. Olemme siis matkalla aavoille merille ja suurille selille, tervetuloa mukaan!

Haluamme tehdä asiat oikein ja hyvin silloinkin, kun kukaan ei ole näkemässä. Kuljemme kohti kestäviä kalatalouden ratkaisuja pohjattoman uteliaina ja ennakkoluulottomina toimeen tarttuen.

Toivomme, että ajatustapamme ja vilpitön pyrkimys hoitaa asiat kunnolla käyvät ilmi tekemisistämme ja sanomisiemme rivien väleistä. Arvot eivät nettisivuille auki kirjoittamalla todeksi muutu.

Meillä on omistajiemme myötä takanamme valtava määrä osaamista, kokemusta ja ennen kaikkea tukea. Heidän kanssaan muodostamme strategisia kumppanuuksia: pääomien lisäksi he tukevat menestystämme myös muilla tavoin ja me puolestamme autamme mm. palvelemaan heidän asiakkaitaan entistäkin paremmin.

Suurten ja innostavien suunnitelmien toteuttamiseen tarvitsemme koko ajan entistä suurempaa innostuneiden tekijöiden joukkoa.

Tullaksesi osaksi pikkukalaparveamme voit aina lähettää meille avoimen hakemuksesi osoitteeseen rekry@hailia.fi.

Juuri nyt meillä ei ole avoimia paikkoja.