Skip to main content

Hailia Nordic Oy

Tähtäämme suurille vesille

Hailian ytimessä on ainutlaatuinen tuotantoprosessi. Herkulliset raaka aineemme ovat vain lopputuote, jonka valmistusmenetelmä mahdollistaa. Teknologialla ja osaamisellamme onnistumme valmistamaan ruoaksi sellaisia pikkukaloja, joita ei aiemmin ole osattu hyödyntää elintarviketeollisuudessa.

Vastaavia hyödyntämättömiä pikkukalasaaliita ei tokikaan nouse vain Itämerestä, vaan vesistöistä ympäri maailman. Vaikuttavuutemme tuleekin ajan saatossa ensisijaisesti valmistusmenetelmän kaupallistamisesta ja vasta toissijaisesti Hailia pikkukalatuotteiden aikaansaamasta hyvästä. Olemme siis matkalla aavoille merille ja suurille selille, tervetuloa mukaan!

Meitä ohjaa ajatus vastuullisesta liiketoiminnasta

Haluamme tehdä asiat oikein ja hyvin silloinkin, kun kukaan ei ole näkemässä. Kuljemme kohti kestäviä kalatalouden ratkaisuja pohjattoman uteliaina ja ennakkoluulottomina toimeen tarttuen.

Toivomme, että ajatustapamme ja vilpitön pyrkimys hoitaa asiat kunnolla käyvät ilmi tekemisistämme ja sanomisiemme rivien väleistä. Arvot eivät nettisivuille auki kirjoittamalla todeksi muutu.

Hailialaiset

Hailialaisia on yhteensä jo tusina, mutta meillä on ollut sen verran kiire saada tehtaan tuotanto käyntiin, ettei heitä ole vielä ehditty saada kameran eteen. Siispä tässä toistaiseksi vain perustajamme:

Michaela Lindström

Toimitusjohtaja, perustajaosakas

Otto Kaukonen

Teknologiajohtaja, perustajaosakas

Topi Jurvanen

Neuvonantaja, perustajaosakas

Omistajiamme

Tradeka-sijoitus
Heino Group
Nordic FoodTech VC

Kumppanuuksilla menestykseen

Meillä on omistajiemme myötä takanamme valtava määrä osaamista, kokemusta ja ennen kaikkea tukea. Heidän kanssaan muodostamme strategisia kumppanuuksia: pääomien lisäksi he tukevat menestystämme myös muilla tavoin ja me puolestamme autamme mm. palvelemaan heidän asiakkaitaan entistäkin paremmin.

Rekry

Suurten ja innostavien suunnittelmien toteuttamiseen tarvitsemme koko ajan entistä suurempaa innostuneiden tekijöiden joukkoa.

Ensimmäinen askel tullaksesi osaksi kalaparveamme on lähettää avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@hailia.fi.